Hosting i AWS Cloud

Udbredelsen af Cloud computing er blevet en vigtig drivkraft for virksomheder i dag, da applikationer flyttes ud af on-premise datacentre for at reducere omkostningerne og øge fleksibiliteten

IaaS (Infrastructure as a Service) er en model, hvor en tredjepartsudbyder hoster og vedligeholder grundlæggende infrastruktur, herunder hardware, software, servere og data opbevaring. Dette omfatter typisk hosting af applikationer i et meget skalerbart miljø, hvor kunder kun opkræves for den infrastruktur, de anvender.

Cloud computing gør det muligt for virksomheder at outsource vedligeholdelse infrastruktur. Mange store virksomheder som AirBnb, Netflix og Spotify anvender cloud computing, og ved at gøre dette behøver de ikke at bekymre sig om dagligdags opgaver, der går på at vedligeholde en sky. De behøver heller ikke at bekymre sig om infrastrukturen, så dermed kan de fokusere på det, de gør bedst: levere deres produkt til kunderne.

AWS en af ​​de ældste spillere på skymarkedet og har opereret i over 11 år

Deres tjenester er omfattende og dækker de vigtigste cloud-sektioner som beregning, lagring, database, analyse, netværk, mobil, udvikler værktøjer, administrationsværktøjer, IoT, sikkerhed og virksomhedsapplikationer.

Sitecore-optimeret AWS hosting – skræddersyet til din virksomhed

Vi leverer Sitecore hosting på AWS til vores kunders løsninger, om vi har bygget dem eller ej.
For at levere den rigtige type AWS hosting til din virksomhed, er det vigtigt at vi sammen definerer det korrekte setup.
Sitecore hosting på AWS handler om at finde det rigtige sæt cloud tjenester til dit behov.

Hvorfor vælge Pintle til Sitecore hosting?

Vi bruger Amazon CloudWatch til at overvåge AWS ressourcer. Uanset om det er SQL, MongoDB, Solr eller en Windows-server, sørger vi for, at vores kunder får det rigtige setup i forhold til ressourcer.
Vi sørger for den mest omkostningseffektive infrastruktur i forhold til ydeevne og sikkerhed.
Vi er helt sikre på at vi kan være meget konkurrencedygtige på prisen.

Få mere ud af AWS og Sitecore

Kontakt os og hør nærmere omkring AWS hosting og hvordan vi sammen kan finde den bedste og billigste løsning som dækker jeres behov.