Vi ønsker, at designe de bedste og de mest brugervenlige Sitecore løsninger

De skal være bygget efter standarder, så de er lette at vedligeholde og opgradere.

Vi ved hvor meget du værdsætter dine kunder og de fortjener den bedste oplevelse som Sitecore Experience platformen kan tilbyde.

Vi er et erfarent hold, som har udviklet mange forskellige Sitecore løsninger gennem de sidste 10 år. Vi tilbyder vores ekspertise til alle der har brug for et hold Sitecore eksperter og som gerne vil udnytte Sitecore optimalt.

Vi håndterer alt fra den indledende planlægning, herunder platformstrategi, UX, service design, implementering, projektledelse og optimering

Det hele starter med platformen

Vi sætter stor ære i at strukturere og planlægge, så Sitecore løsningen bliver så fleksibel for dig som marketer at bruge, som for dine kunder at interagere med.
Slut med statiske løsninger som begrænser dine muligheder når du udarbejder indhold, opretter kampagner eller anvender nogle af Sitecore Experience platformens med værdifulde funktioner som personalisering, A/B split tests og engagement planer.

Løsningsdesign

Hos Pintle stræber vi efter at designe løsninger som er brugervenlige for såvel brugerne, som for de kompetencer og og ressourcer der skal arbejde med løsningen. Dette kaldes for service design og tanken er, at udvikle brugervenlige løsninger som imødekommer alles interesser som skal anvende løsningen.

Dette kan du forvente, hvis du vælger et samarbejde med os

Du kan forvente et dedikeret og top professionelt Sitecore team, som ikke går på kompromis med kvalitet. Vores erfaring kombineret med vores engagement, garanterer det bedste indenfor Sitecore rådgivning, strategi, implementering, front-end og projektledelse.

Hvorfor vi gør hvad vi gør

Se hvad der driver os

Hvorfor vælge os som Sitecore partner?

Se hvorfor du skal vælge os som din Sitecore partner

Bliv partner med Pintle

Ønsker du Sitecore eksperter på dit hold, som kan hjælpe med at udvikle meningsfulde relationer med dine kunder, så kontakt os i dag.

Kontakt os